Ringeriksmesterskapet

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 4. Sep 2015

G03 stilte i RM på Hallingby 29.-30.august og viste frem mye fin fotball. Første kamp ble spilt mot Ådal IL og det ble spill mot ett mål hele kampen. Våre gutter er godt trent og godt samspilt mens Ådal var en nytt lag ditto lite samkjørt. De ble spilt ut av G03. Men Ådal IL var et nytt og hyggelig bekjentskap og vi ønkser de lykke til med ytterligere satsing på fotballen.

Resultatet ble 15-0 til Tyristubben. Vi stilte med Renë, Jens (3), Noah, Birk (5), Richard, Vebjørn, Oscar (3), Oliver (2) og Lars Tellef (2).


Dagens andre kamp var møtet med HSK Gul, noe som ble en spennende og jevn kamp. Gutta jobbet bra og stod godt i duellene. Seier og stor glede, 5-4! Laget: Renë, Jens (2), Noah, Birk (1), Richard, Vebjørn, Oscar (2), Oliver og Lars Tellef.


Søndagens kamper var mot henholdsvis Norderhov UIL og HBK. Gutta var godt forberedt og motivert for nok en dag med fotball. Igjen viser de innsats og tidvis godt spill. Gutta lar seg ikke pille på nesen. Her spilled det som et lag, alle for en og en for alle.

Kampen mot NUIL ender med seier til Tyristubben, 4-1! Laget: Renë, Vebjørn (1), Oscar (1), Jens (1), Birk (1), Richard, Lars Tellef, Oliver og Noah.

Siste kamp ble en spennende og jevn affære. Vi kom bakpå og lå under, men jobbet og inn i kampen igjen. Gutta klinte til i duellspillet og ga ikke ved dørene. Knall innsats som resulterte i seier 2-1!. Litt heldig var vi med den ene målet da motspiller knallet ballen i eget mål i en duell. Renë, Noah, Oscar (1), Oliver, Lars Tellef, Richard, Vebjørn, Jens og Birk sørget for spenning, mål og seier!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Bjørn Ove Grønseth