Hadeland EnergiCup - Gran

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 19. Apr 2015

Lørdag 18. april deltok G03 på Gran Cup på Hadeland. Med en sur, kald vind og litt lav temperatur håpet vi at spillet ville varme både spillere og medbrakte tilskuere. Første kamp var mot Lunner og gutta var litt preget av å være på cup, noe som medførte en litt tafatt åpning av kampen. vi kom fort bakpå og fikk et par rask mål imot. Etterhvert våknet gutta og spilte brukbar fotball. Ble 3-0 imot og dermed tap i første kamp.

Andre kamp var mot et ukjent lag for oss. Bjerke IL fra Nannestad. Samme bildet som første kamp. Tar litt tid før gutta er på tærne og med i spillet. Spiller tidvis fin fotball og er litt uheldig i denne kampen. Taper 2-0.

Dagens tredje kamp er mot Eina. Nå har gutta våknet og funnet ut at det går an å spille fotball. Spiller bra, fine kombinasjoner og avslutninger. Seier 3-1- Mål av Jens Chr x 2 og Oscar.

Siste kamp er mot arrangørlaget Gran. Gutta er i godt humør og gleder seg til kamp. Nå sitter spillet og det varieres med posisjoner og spillepunkt. Moro å se når de tør å slippe litt på. Mål av Oscar, Jens, Oliver og Rene x 2. Bra spill!










Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.