Gutta i scoringshumør!

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 27. Mai 2015

I kveldens kamp mot Vikersund viste gutta god arbeidsinnsats og vant 13-1! Grunnkondisen er på plass, gutta jobber godt for hverandre og løper Vikersund i senk, Fortsatt er det litt å pirke på som bredde i spillet, hurtigere pasninger og tidligere avslutninger. Med du verden, her er det ingen grunn til å klage. Tidvis bra spill, godt med spilletid på alle og fine mål.

Renê holder buret nesten rent idag. En glimrende dobbeltredning før ballen havnet i målet på tredje forsøk. Noah inntok Baresirollen og sweepet bak og Richard trøkket til i taklingene. Forsvaret har god kontroll. Framover viser gutta seg frem med bra spill. Litt trangt innimellom, men ellers bra av Oliver, Jens og Vebjørn som løp mye opp og ned idag. Birk og Lars Tellef kom inn og tok tak i kampen med det samme og bidro med gode løp, involveringer og oppspill. Foran jobbet Oscar på nesten alle baller og lykkes med mange fine avslutninger,

Dagens lag: Renë, Noah, Richard, Lars Tellef, Vebjørn, Oliver, Jens (3), Birk (4) og Oscar (5). Ett selvmål av Vikersund.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.