Bom, bom.....Ketchup!

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 1. Jun 2015

Kveldens bortekamp mot Åmot var lenge spennende - helt til gutta fikk orden på hode og bein. Da kom målene! Første omgang var en spennende affære med ledelse til Åmot, 3-2, ved pause. Vi spilte god fotball, bevelgelse og bredde i spillet, men ballen ville ikke i mål. Ballen ble reddet på strek, keeper stod i veien eller så smalt det i tverrligger og stang. Flere gode forsøk fra distanse, om muligens litt fra spiss vinkel enkelte ganger, uflaks og litt udyktige i avslutningen. Så udyktige var gutta egentlig ikke for de spilte i bredde, skjøt fra sidene og distanse, men ballen ville ikke inn. Istedet kontret Åmot inn et par må og dermed ledet vertene til pause.

I andre omgang spilte fortsatt gutta godt med bevegelse, bredde og pent spill. Men nå satte vi sjansene og målene rant inn - rene ketchupeffekten! Gutta står på for hverandre, løper og takler. Keeper står bra, forsvaret rydder unna, midtbanen løper og serverer ballen til gutta å¨topp som putter ballen i kassen. Sånn spiller et lag! Herlig å se på! Flere gode bidrag fra midtbanen i dag som var nest sist på mange av målene. Dagens spillere var: Renê, Oliver, Lars Tellef (1), Birk (3), Jens (1), Vebjørn, Oscar (6), Noah og Richard.