Surt tap!

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 3. Jun 2016

Kampen mot Mjøndalen hjemme på Tyristrand stadion var lenge spennende med godt spill fra våre gutter. I 1. omgang spilte gutta god fotball hvor ballen gikk raskt, stor bevegelse og sjanser. Et knallbra fremsspill fra Birk endte meden stor sjanse for Endre. Den pasningen var et av flere høydepunkt i omgangen. Mjøndalen hadde et skudd i tverrliggeren før de tok ledelsen. Våre gutter kjempet seg tilbake i kampen og fikk lønn for strevet. Et flott langskudd fra Birk endte bak Mjøndalens keeper.1-1 og vel fortjent!

2. omgang startet også bra og vi spilte fin fotball. Litt mer slitne utover i omgangen, vi glemte å snakke sammen, litt større strekk i laget og dermed kom Mjøndalen til noen sjanser som de satte i mål. Kampen endte 1-4 og det resultatet er ikke rettferdig ut fra sjanser og spill. Vel spilt, gutter. Moro for oss på sidelinjen å se dere spille. Snart ny kamp med nye muligheter. Stå på!