Topp stemning under åpning av Tyristrand nye stadion anlegg

Postet av Tyristubben, IF - Fotball den 17. Jun 2017

Det ble en flott åpning av nye Tyristrand stadion under strålende solskinn. Med egen intern turnering, besøk av selebre gjester som blant annet ordføreren og tidligere president av Norges fotball forbund Per Ravn Omdal, så ble dette en verdig åpning av et prakt anlegg.


Ildsjelen og primus motor for det flotte baneanlegget ble behørlig omtalt i positive ordelag.
Bård Risøy har brukt utallige timer med sterk dugnadsånd dvs ca 1 årsverk. Det er en sann glede å se begeistringen hos barna som kan dra nytte av et topp moderne baneanlegg. Det er et slikt anlegg som er framtiden for norsk fotball sier Per Ravn.


Bård Risøy og kona Kari mottok en velfortjent weekend opphold ved Holmsbu Spa Hotell fra hovedstyret ved leder Margrete Brodtkorb. Det er ikke tvil om at det har blitt mye ekstra på hjemmebanen for Kari under dugnadsperioden. Vi får håpe den samfunnsnyttige delen veier opp til slutt, sier Bård.

Det er utvilsomt at en ser en sterk økning av rekrutteringen hos barn og unge med et slikt anlegg. Vi som voksne har et ansvar sammen med bla. kommunen for å legge til rette for at barn og unge skal ha tilfredsstillende aktivitetstilbud. Det er derav godt å se at "Tyristubben-klubben som får det til" ..... virkelig får det til.

Så de av dere som ønsker å bidra til ett positivt tilbud til barn og ungdom så gå inn på:
www.tyristubben.superinvite.no og kjøp fiktive andeler i baneanlegget nå.

Gratulerer med dagen Tyristubben og med de 125 årKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.