Oppsummering foreldremøte februar 2018 - J 2004-2005-2006

Postet av Linda Moholdt Nordgården den 5. Mar 2018

1. Laget: Vi er ser ut til å bli 20 spillere, muligens en spiller født i 2006.  Noen har desverre sluttet, men vi har også fått nye spillere. Flott at så mange er med!

2. Ukeplan er hovedinformasjonskilde.  Treningstider, kamper, kioskvakter/ FairPlay og dugnader blir lagt ut her. NB!  Be jentene følge med selv. Anbefaler fotball app for å følge med på kampoppsett.

3.  Kampoppsett: Denne sesongen skal vi spille 11er, og et lag er meldt opp i vår. Regner med at første kamp blir april. 

4. Treninger: Vi trener innendørs fredager kl 17-18.30 til det er mulig å være ute. Fra april prøver vi å få til treninger mandager og onsdager kl 19-20.30 (fredag utgår da). Gi beskjed på Facebook om man ikke kommer på trening. Viktig å møte opp  to ganger pr uke om man ikke er på annen aktivitet. 

5. Cup. Det ble besluttet å dra på Hallingcup 8.-10. juni. 

6. Tyristubbens dag blir lørdag 16. juni. 

7. Drakter. Det ble besluttet å kjøpe inn drakter med navn, dette betales av hver spiller - evt ved dugnad. Ca kr 450 pr spiller. VIKTIG med gode fotballsko og leggskinn!!

7. Lagskasse/ økonomi.  Det ble besluttet å ha kakelotteri for å dekke noen av kostnadene til cup og drakt. Marianne L. Krogstad og Beate Heieren organiserer og setter opp dugnadlister. Resten må betales av spillerne.

8. Fellesdugnader fotball: Alle spillere skal selge minst 1 pins hver innen 20. mai. Hvert lag må ha en representant som bidrar som banemannskap, egen informasjon kommer fra lagleder. 

Det trengs mannskap til dugnad på fengselet, datoer kommer. 

9.Viktige verdier som blir verdsatt på kamp, trening og ellers oppmøte/tilstedeværelse, motivasjon og være en lagspiller. Vi kommer til å ha eget spillermøte og snakke med jentene om dette. 

10.  Langsiktige planer og langtidsparing. Foreldregruppa tok opp muligheten for å tenke utenlandscup el ila noen år. Vi ønsker at noen i foreldregruppa kan se litt på mulighetene, og spesielt hvordan det kan finansieres.

11. Dommere. Vi trenger tilbakemelding på hvem som ønsker å være dommere i denne sesongen. 

12. VIKTIG å betale medlemskontingent i Tyristubben som ble sendt ut i februar. Dette gjør at jentene er forsikret.  Treningsavgift kommer vår og høst.

13. Trenere: Erik Sansbakk, Fred Erik Stigsrud, Vegard Blesvik Eriksen og Mikkel Simonsen.

Lagledere: Linda Moholdt Nordgården og Ingvild  Kristine Trinterud. 

Ta kontakt med oss om det er noe. Vi gleder oss til en ny sesong! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.