Kampreferat A-laget

Postet av Ragnhild Bjørkli Fossum den 29. Apr 2015

Ådal – Tyristubben, 17-0, AKA Arena, tirsdag 28.04.2015

I vårsola en tirsdags ettermiddag var det tid for
andre seriekamp for Tyristubben sitt A-lag. Etter rundt fem fellestreninger så langt, var spenninga og nervøsiteten før kampen høy. Undertegnede stilte opp som supporter og fant plass midt på langsida på AKA arena. Deilig å kunne velge helt fritt blant absolutt alle sitteplasser, men samtidig hadde det vært deilig om tribunen var mer full enn på kampen dagen i forveien (da HBK tok imot FFK.) ;)Gutta hadde begynt oppvarmingen med å løpe over banen, det var jo tross alt et kvarters tid til start omtrent. Og da de så en ensom Tyristubben supporter på tribunen var de ikke snaue med å tilby meg sitteplass på innbytterbenken som maskot. Og DET sier man jo ikke nei takk til! I tillegg så var innbytterbenken i sola, mens tribunene var i skyggen. Tommel opp! <3


Kampen startet friskt, i et par minutter, før målene begynte å renne inn. Etter et kvarters tid stod det 3-0 til Ådal.
Det ble nok litt for tøft for Tyristubben gutta, for etter halvspilt kamp var stillingen 7-0. Men at det sku tære på humøret var det ikke snakk om. Gutta fortsatte å gjøre en innsat og var frempå med et par gode muligheter i kampen. Og med strålende keeperspill (Som jeg ville kåret til Tyristubbens beste! Kanskje til og med banens beste!) ble det bare et 17-0 tap etter kampslutt. Et par gule kort ble også utdelt, flest til Tyristubben men også ett til Ådal for skuespill. De kan litt av hvert de Ådølingene. Gutta våre er klare for kamp igjen allerede på fredag, og da går turen til Heradsbygda.
Nå gleder jeg meg bare til banen åpner på Tyristrand slik at vi kan samle en stor gjeng av supportere og lage liv og røre på sidelinjen! Det blir så gøy!

-Katrine
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Ragnhild Bjørkli Fossum