Varmt!

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 5. Jun 2016

Søndag 5. juni var det bortekamp mot Slemmestad. Gutta var spente før dagens kamp, men gledet seg til kamp. Sommeren er her med sol, varme og badetemperaturer. Med kamp kl 15 var gutta spente hvordan dette ville bli i stekende sol. Det slapp vi å lure så lenge på egentlig, Ballen lå i nota bak vår egen keeper etter 15 sekunder! Vi stod regelrett med skyggelua i hånda, manglende involvering og uheldig pasning så lå vi under. Andreas i mål lurte nok fælt på hvor den ballen kom fra. Rakk så vidt å vinke klar til dommeren før det suste rundt øra.

Vi trengte nok den kaldusjen før vi våkent, i den grad vi våknet i dag da! Gutta ble løpende mye imellom i varmen og det suger krefter. Men vi kom oss til sjanser og et strålende fremspill av Oscar gav Endre sjansen til å redusere. Bra! Til pause lå vi under 3-1 så det var ikke tapt.

Men andre omgang ble ikke ulik første egentlig. Mye løping og jaging av ball og våre sjanser burde vi med litt mer hell ha tatt bedre vare på. I stedet blir i halsende etter og er litt uheldige i noen valg som gjør at vi forsatt havner bakpå. Det ender med et tap, 7-1. Men resultatet lyver, gutter! Med litt mer hell ville dette sett annerledes ut. Og hadde ikke kampen vært flytt til en søndag så skal vi ikke se bort fra at Slemmestad hadde spilt med et lite annet mannskap, noe som hadde gjort at dette ville vært jevnere. Tror nok det var noen som bidro fra et annet lag, hvor de normalt spiller, siden det var søndagskamp og flere spillere tilgjengelig.

Dette lærer vi av og nå gjelder det å se frem mot neste kamp. Men først er det leirskole for 03gutta. God tur, kos dere og så er det ladede batteri til sluttspurten av vårsesongen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Bjørn Ove Grønseth