Knallbra, gutter!

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 16. Jun 2016

For en kveld, for en innsats, for et spill! Endelig satt mye av det dere har trent på, gutter! Dere jobber i duellene, holder markeringene, unngår for stort strekk i laget og spiller ballen dere imellom på en god og fornuftig måte. Faktisk måtte Jevnaker jage ball og ikke dere. Avslutningene satt også fra distanse, på første stolpe og alene med keeper. Det meste stemte, gutter!

1- 0 kommer et bra spill og skudd fra distanse ved Birk. 2-0 jobber Endre i mål. Uheldigvis handser vi i forsvar og det blir straffe mot. Men hva gjør vel det når Andreas redder straffen! Omgangen ender med ledelse, 2-0.

På TV har vi hørt at 2-0 er en farlig ledelse. Det skulle visst stemme! For Jevnaker kommer tilbake og scorer to raske mål. Det første målet kunne vi ikke gjøre noe særlig med, en kanon fra distanse i krysset. Vi var vel litt forsiktige på det andre målet og med litt mer hell kunne vi unngått det målet, Men dere hang ikke lenge med hodet for etter et herlig raid på venstresiden slår Jens ballen inn fra kanten og Birk møter den på første stolpe og banker ballen i kassa! Knall!

Derfra og ut blir det hard jobbing på gutta og neglebiting på sidelinjen. Med dere jobber seieren i land. Herlig gjort!

Det er litt merkelig med dere, gutter. I vår har dere spilt god fotball mot de beste lagene, men marginer imot i enkelte dueller, avslutninger som har gått over eller til side for mål med mer har resultert i tap. Mot de lagene vi har trodd vi skulle spille jevnt mot ut fra resultater har dere ikke vært helt på tærne, noe som har gitt litt kjedelige tap. Men nå er det snart sommerferie, treninger i sommervarme, bading og masse moro. Så er vi klar for en spennende høstsesong.

God sommer!


1 Kommentar

Kommentarer

  • Bård Risøy

    Da satser vi på at Drammens BK slår Konnerud 2 tir 21.6. Det vil gi gutta en 6.plass på tabellen 👏👏👏

    17 juni 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Bjørn Ove Grønseth