Bruk av Google-kalender på ukeplan

Postet av Morten Sjaamo den 12. Okt 2014

Vi har testet ut å bruke Google-kalenderen på ukeplan for J00/01 og J98/99. Årsaken til dette er at det vi har gjort med å kopiere Excel-ark over fungerer dårlig, samt at tabellverktøyet på den nye hjemmesiden ikke er fullt ut utviklet.
Det vi har gjort, er at de enkelte lagledere/oppmenn som skal legge ut noe på ukeplan, må opprette en egen Google konto og opprette en egen kalender for laget. Alle aktiviteter som skal legges inn i denne kalendere vil bli automatisk oppdatert med kalenderen på ukeplan. Jeg bistår de som ønsker å ta i bruk dette.
Fordelen med denne kalenderen, er at vi automatisk kan overføre all kampinfo fra Region Sør sine hjemmesider og det sparer oss for mye arbeid. Utseende er også mye mer brukervennlig og profesjonelt.

Tips!
Øverst til høyre for kalenderen er det 3 valg:
  • Uke
  • Måned
  • Agenda
Velger du agenda, får du en visning som er veldig lik den vi tidligere hadde på den gamle hjemmesiden og denne synes jeg er fin å bruke.

Som sagt, ta bare kontakt med meg så hjelper jeg til med å få opp denne løsningen eller andre tekniske ting rundt dette.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.