Camp lagbygging!

Postet av Bjørn Ove Grønseth den 4. Sep 2015

Da er gutta på G02 og G03 igang med høstens store overraskelse - camp og teambuilding! Ingvild O. og Trond G. har lagd et opplegg med ulike aktiviteter som kommer overraskende på gutta. De visste at noe skulle skje, men ikke hva. Kl 1730 var det spente gutter og foreldre som møtte på klubbhuset. Hva skal skje? Foreldrene visste at de skulle levere ungene kl 1730 og hente lørdag kl 1400. Gutta vet om mulig enda mindre. Spennende!

Nysgjerrig på hva som skjer? Følg med her så blir det oppdateringer utover kvelden og natten i form av bilder som gir litt inntrykk av hva gutta må igjennom.
Her er det noen som er nervøse. Hva skal vi nå? Hoppe? Høyt? I fjorden? Uahhææææ! Neida gutter, dere skal stå i fem minutter og deretter gå av pallen. Hvem kommer nærmest?

Det er ikke bare fysiske utfordringer. Hodet må også utfordres. Ikke minst må det skrives taler!


Koordinasjon og samspill, 400 meter tandemski. Samarbeid er viktig, gutter!
Og konsentrasjon er og viktig ser det ut til....

Kom igjen, gutter! Hva skal vi skrive nå da?


Mat er viktig. Ulike lag og forskjellige gjøremål. Dekke bord, middag, dessert med mer.

Nam, nam. Tid for å nyte!Kos og kortspill før Ole Lukkøye kommer på besøk. Godteripoker?
Film på storskjerm er også på programmet.Hei! Hva skjer? Kl 0230 er det opp og ut! Sovet nok nå så på tide å komme seg ut i frisk luft!

Andreas, skal vi si det er nok nå og komme oss i seng igjen?Slitne og trøtte gutter fortjener god frokost. God innsats fra kjøkkengjengen.


Da nærmer døgnet seg slutt, men fortsatt litt igjen på programmet.....Nå over til Helgelandsmoen og hinderløypen!
Suveren innsats av alle inkludert foreldre som bidro gjennom døgnet med kjøring, baking, tilrettelegging, overnatting med mer. Ingen særskilte nevnt, ingen glemt. Men ekstra takk til Ingvild Oppenhagen og Trond Gravermoen for initiativet, organisering og gjennomføring. Verbal blomst til dere!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Bjørn Ove Grønseth