Tidligere Tyristubbenlag til EM i Portugal

Postet av Morten Sjaamo den 1. Des 2015

IF Tyristubben har fått en henvendelse fra NHF om å stille som Norges landslag i beachhåndball i EM J16 i Portugal sommeren 2016. Dette på bakgrunn av at disse jentene er regjerende norgesmestere i beachhåndball 2016.

Det høres jo ikke helt riktig ut, men det er faktisk sant. Glenn Ruud Andersen og Tore Bråten skal stå ansvarlig for dette og det blir da jentene som spiller i HSK J2000 som blir stammen i dette laget.

Alle jentene vil få tilbud om å prøve seg, men det vil komme et uttak før jul som vil bestemme hvem som skal få lov til å følge opplegget frem mot EM. Innsats på treninger, progresjon og deltakelse vil avgjøre om du holder plassen eller blir byttet ut, så ingen er 100% sikre før endelig avgjørelse blir tatt nærmere sommeren.

I tillegg til 3 faste økter i uka pluss kamper i helgene, blir det nå satt opp en økt i uken hvor fokuset er beachhåndball.

Dette er en fantastisk mulighet som veldig få får muligheten til å være med på og det å stille med norsk landslagsdrakt og høre nasjonalsangen før kampstart, gjør noe med en.

IF Tyristubben slipper unna med økonomiske bidrag da jentene lenger ikke er medlem av klubben, men det må jobbes godt for å få inn nok kroner for å dekke dette, men det får vi til.

Arrangementet vil foregå i Nazarè i Portugal i perioden 8-10.juli 2016

Her finner du nærmere informasjon om EM i Beach.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.